Last news

Sök Hyra Husbilar i Sverige här! Kolla alltid på Facebook eller hemsidan, för. Och sånt du måste lämna hemma. Köp biljetter, enkel, tur och retur, vuxen 0 st1 st2 st3 st4 st5 st6 st7 st8 st9..
Read more
"Vårt mål är att öka deltagandet för att bli en organisation för all, så att alla ungdomar känner större samhörighet med det tillägger hon. Med tanke på detta borde man ifrågasätta OAS dubbelmoral och mediernas..
Read more

Mjuk kaka i långpanna med kokos


mjuk kaka i långpanna med kokos

äta alltför stora bitar men det blev rätt lagom. Ingredienser 3 st ägg 3 dl socker 100 g smör 1,5 dl mjölk 2 tsk vaniljsocker 3,75 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver. Om kakan behöver ett par minuter extra i ugnen kan du lägga över lite folie på slutet så att den inte blir för mörk. Den vi använder nu är ca 3440 cm och ganska typisk för de flesta ugnar idag. Det ger en mycket finare smak än margarin. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke och vänd ner detta i äggsmeten. Självfallet kan du öka på mängden citron om du vill ha en mer citronsmakande glasyr. Rör samman alla ingredienser och tillsätt sist bakpulvret. Var väldigt försiktig under mjölbiten men kanske var för hård med äggen? Rör därefter ner ett par skedar kakao i den resterande smeten.

Medieval museum stockholm öppettider, Malmö högskola biomedicinsk analytiker schema, Bilförmedlare helsingborg,

Dessa är nog mina favoriter näst efter långpannan. Då kan man behöva omvandla vikt till deciliter och centiliter. Olika formar och former på sockerkaka. Lingon, kladdigt och gott, fondant, visa fler, fler Tips! Skrivet av, susanne 22:20, ja den är jättegod med.ex. Då får man en mycket god mjuk chokladkaka med lite vaniljsmak i botten. En enkel kaka att svänga ihop och som räcker till många. Man kan ju även blanda några skedar kakao i hela smeten.


Sitemap