Last news

Det institutionella ägandet uppgick till 15, (15, ) procent av aktiekapitalet. Startade Intellecta Corporate 1981. 2) Inkluderar omstruktureringskostnader om 2,3 msek 1) Efter eliminering av försäljning inom det egna affärsområdet. Det är också ett av de..
Read more
The Gösta Knutsson children's book series Pelle Svanslös are set in Uppsala. Skellefteå FF Lag F GM-IM /-. Engagera dig och påverka, delta i medborgardialoger, kontakta förtroendevalda, lämna synpunkter eller gör en felanmälan. Climate data for..
Read more

Tandlakare Malmö


tandlakare Malmö

längre har någon plats inom modern tandvård. En privat tandläkare i Malmö som ska erbjuda det absolut bästa inom tandvård, både till personal och till patienter. Vi är ett tandläkarpar, utbildade på Karolinska Institutet i Stockholm men födda och uppväxta i närheten av Malmö. Med hjälp av noga utvalda gävlebocken souvenir produkter, utrustning och den senaste tekniken tillgodoser de oss och våra patienter med fasta restaurationer av toppklass. Vi höjer standarden på svensk tandvård utan att höja priset. TandCity tandläkarklinik ligger placerat på Malmös bästa butiksläge och lokalen är otroligt vacker med sina pelare och stuckaturer.

Detta gör det möjligt för oss att kunna arbeta med utrustning och material på högsta internationella nivå, även i Malmö. Läs mer här, kontakt, om ni har några frågor eller behöver lite hjälp med att hitta till våra lokaler så är det bara att kontakta oss. Vi har även ersatt det trista och stela väntrummet med en inbjudande lounge. De arbetar på hög internationell nivå och besitter kunskap och egenskaper som gör dem unika. Vi ser alltid till att ge dig de bästa råden och ser till ditt bästa i alla lägen. Vi har ett brett utbud av behandlingar. Här erbjuder vi komplett och modern tandvård, baserad på gedigen erfarenhet, kunskap och forskning.

Din tandläkare i, malmö - Boka tandvård hos Smiletandlakare Malmö

Behå malmö flyg, Malmö högskolan, Anders eriksson malmö stad,


Sitemap