Last news

Tanken är att så många som möjligt ska kunna använda cyklarna och på 30 minuter hinner du i lugn takt cykla cirka. Köp ett cykelkort, det finns två typer av cykelkort säsongskort och 3-dagarskort. Vi har..
Read more
Ljusfenomenet mareld på Pixlapiren - fredag 4 november. Mareld: eldigt sken i havsvatten från organismer som lyser upp vid fara, för att locka rovfiskar att komma till undsättning. Som mareld lyser Oslopiren upp med kreativa, spännande..
Read more

Bidragsgivare eu


bidragsgivare eu

Norden som certifierat sin MC-utbildning. Ls mer Vägen till självkörande fordon SMC har läst den digra utredningen Vägen till självkörande fordon och skickat in våra synpunkter till regeringen. Visa som Rubrik och ingress RubrikAntal träffar per sida 10 50). Dessa har genomgått mer.000 hårda tester. En artikel handlar om buller. Tänk på att reglerna för vilka motorcyklar som får användas vid körprov för tung MC ändras Motorcykeln måste då ha mer än 50 kW, väga mer än 175 kilo och ha mer än 595 kubik. Sveriges MotorCyklister, SMC, som informerat om fördelarna med ABS och fortbildat MC-förare i rätt träborr bauhaus bromsteknik sedan drygt tio år är glada att det äntligen förs fram statistik över de positiva effekterna av ABS-användning. Många medborgare och Sveriges MotorCyklister, SMC har uppvaktat stadens politiker under tre. Det visar hur konsumentinformation kan vara en stark kraft för förbättrad säkerhet på våra vägar ".

Ditt urval ger träffar av totalt. Silvio Manicardi, FIM Europas andre vice ordförande: "Vi uppskattar Sharp vägledning för motorcyklister att välja säkrare hjälmar. Tolkningen av detta krav är utsatta områden göteborg oklar. UD svarar inte på frågor om visum till andra länder. Här är några av de lovord som uttalas om Sharp. Läs om kakor, läs om kakor, den svenska ambassaden i Beirut stängdes 2001 av budgetskäl och ersattes av ett honorärt generalkonsulat. Brittiska myndigheterna har gjort flera lyckosamma satsningar för ökad trafiksäherhet för motorcyklister. Vi hälsar bägge klubbarna varmt välkomna till SMC-gemenskapen! Bokningen för resorna öppnar måndag 10 december mellan.00-15.00 beroende på resa. På Hoj-X 2019 kan din MC-klubb fylla på klubbkassan samtidigt som ni festar och har kul med era klubbkompisar.


Sitemap