Last news

Hasse och Lisa säljer Svart Rivigt! Släpvagnar och båtvagnar från norska BK, finska Majava och från Boro Nordic. Dessutom gräsklippare och snöslungor från Stiga och amerikanska Toro. Uppsala 18 nov 18: kr, uppsala Fritid, uppsala..
Read more
Men den som tillbringar en vecka i Peking kan ha stort utbyte av Liulichang och dess spännande omgivningar. Vous pouvez également télécharger des guides de voyage pour accéder à toutes les informations dont vous avez besoin..
Read more

Göteborg regnbågsparad


göteborg regnbågsparad

besökare från hela världen. Nu återstår bara ett år av mycket planering för arrangörerna. Arrangörerna för festivalen i Göteborg hoppas att den ska engagera en större del av Göteborg 2018 än tidigare.

göteborg regnbågsparad

Göteborgsoperans kaffe, Stargazing göteborg 2018,

EuroPride är en titel som en Pridefestival per år i Europa får rätten till att använda. Vi vill att det blir ett evenemang för alla, säger Rebecka Adin. Det innebär att festivalerna tillsammans kommer genomföra det internationella arrangemanget mellan den 27 juli till den Du läser nu en av dina fria artiklar på, vi fick överta värdskapet i Madrid, i går natt blev det ett officiellt överlämnade, men beslutet var taget sedan långt tillbaka. Vi ser fram emot augusti 2018, så nu är det bara att tuta och köra, säger Rebecka Adin. Annars arrangeras EuroPride alltid av en stad. Internationellt fokus, den största skillnaden jämfört med West Pride kommer vara att EuroPride har ett mer internationellt fokus med fler programpunkter på engelska och en större internationell publik. Även samarbetet med Stockholm Pride är unikt i EuroPride-sammanhang. LÄS ÄVEN: Rekord för Regnbågsparaden, unikt samarbete, för West Pride innebär det att festivalen kommer att bli mycket större än vad den tidigare varit och att den kommer få ett större internationellt fokus. EuroPride kommer totalt sträcka sig över 15 dagar, där tio dagar av festivalen arrangeras i Stockholm och fem dagar i Göteborg. Staden är väldigt engagerad i West Pride men under EuroPride hoppas vi får ett större engagemang under hela året inför festivalen, men vad det konkret blir det kan jag inte säga just.


Sitemap