Last news

Även Braathens Regional Airlines är ett populärt flygbolag som trafikerar sträckan mellan Stockholm och Malmö. Validation of tickets, present a print-out of your ticket when boarding. Accessibility, flygbussarnas Airport Coaches vehicles are not equipped with ramps..
Read more
May not be redeemed for cash or cash equivalent and is not transferable. "She fits size (EU) 44 and that is also the size of the clothes she is wearing in our pictures H M press..
Read more

Göteborg regnbågsparad


göteborg regnbågsparad

besökare från hela världen. Nu återstår bara ett år av mycket planering för arrangörerna. Arrangörerna för festivalen i Göteborg hoppas att den ska engagera en större del av Göteborg 2018 än tidigare.

göteborg regnbågsparad

Göteborgsoperans kaffe, Stargazing göteborg 2018,

EuroPride är en titel som en Pridefestival per år i Europa får rätten till att använda. Vi vill att det blir ett evenemang för alla, säger Rebecka Adin. Det innebär att festivalerna tillsammans kommer genomföra det internationella arrangemanget mellan den 27 juli till den Du läser nu en av dina fria artiklar på, vi fick överta värdskapet i Madrid, i går natt blev det ett officiellt överlämnade, men beslutet var taget sedan långt tillbaka. Vi ser fram emot augusti 2018, så nu är det bara att tuta och köra, säger Rebecka Adin. Annars arrangeras EuroPride alltid av en stad. Internationellt fokus, den största skillnaden jämfört med West Pride kommer vara att EuroPride har ett mer internationellt fokus med fler programpunkter på engelska och en större internationell publik. Även samarbetet med Stockholm Pride är unikt i EuroPride-sammanhang. LÄS ÄVEN: Rekord för Regnbågsparaden, unikt samarbete, för West Pride innebär det att festivalen kommer att bli mycket större än vad den tidigare varit och att den kommer få ett större internationellt fokus. EuroPride kommer totalt sträcka sig över 15 dagar, där tio dagar av festivalen arrangeras i Stockholm och fem dagar i Göteborg. Staden är väldigt engagerad i West Pride men under EuroPride hoppas vi får ett större engagemang under hela året inför festivalen, men vad det konkret blir det kan jag inte säga just.


Sitemap