Last news

Through innovation, research and collaboration, Stora Enso focuses on developing new products and services. Where the personal information you record is collected by Merck, or others working for Merck, it will be used in accordance with..
Read more
Helsingborgs stad, när Thomas och Marie Jönsson flyttade till Kattarp var det för lugnet, naturen och bra tomtpriser. Vi erbjuder Internetbaserad Psykoterapi som också kallas Onlineterapi, chattterapi T elefonrådgivning som bokas via expeditionen eller telefonrå Vi..
Read more

Göteborg regnbågsparad


göteborg regnbågsparad

besökare från hela världen. Nu återstår bara ett år av mycket planering för arrangörerna. Arrangörerna för festivalen i Göteborg hoppas att den ska engagera en större del av Göteborg 2018 än tidigare.

göteborg regnbågsparad

Göteborgsoperans kaffe, Stargazing göteborg 2018,

EuroPride är en titel som en Pridefestival per år i Europa får rätten till att använda. Vi vill att det blir ett evenemang för alla, säger Rebecka Adin. Det innebär att festivalerna tillsammans kommer genomföra det internationella arrangemanget mellan den 27 juli till den Du läser nu en av dina fria artiklar på, vi fick överta värdskapet i Madrid, i går natt blev det ett officiellt överlämnade, men beslutet var taget sedan långt tillbaka. Vi ser fram emot augusti 2018, så nu är det bara att tuta och köra, säger Rebecka Adin. Annars arrangeras EuroPride alltid av en stad. Internationellt fokus, den största skillnaden jämfört med West Pride kommer vara att EuroPride har ett mer internationellt fokus med fler programpunkter på engelska och en större internationell publik. Även samarbetet med Stockholm Pride är unikt i EuroPride-sammanhang. LÄS ÄVEN: Rekord för Regnbågsparaden, unikt samarbete, för West Pride innebär det att festivalen kommer att bli mycket större än vad den tidigare varit och att den kommer få ett större internationellt fokus. EuroPride kommer totalt sträcka sig över 15 dagar, där tio dagar av festivalen arrangeras i Stockholm och fem dagar i Göteborg. Staden är väldigt engagerad i West Pride men under EuroPride hoppas vi får ett större engagemang under hela året inför festivalen, men vad det konkret blir det kan jag inte säga just.


Sitemap