Last news

Det är en av Helsingborgs största kulturella sevärdheter med många olika utställningar och tillställningar året runt. Idag kommer människor till Helsingborg för havets, kulturens och shoppingens skull. Det är en historisk stad med många anrika..
Read more
Endast de som har det största sortimentet av elcyklarna kommer ges denna möjlighet. Det finns hundratals olika alternativ för dig som vill äta sushi var dag utan att tröttna, då variationerna på vår meny inte har..
Read more

Husse matte Malmö


husse matte Malmö

stort tack till Sara som visar honom så bra. Och äntligen har det kommit in lite bilder från den senaste kullen. Jag efterlyser även bilder från kull 1 2 Idag har vi varit på utställning i Ronneby med Ludde Daisy. Flisan bara växer och växer, vi får se nu i helgen om dom tittar. Nu återstår Dexter, ja det går ingen nöd på honom han har ju andra hundar att leka med, men en egen familj är ju att önska. Idag har tyvärr det lilla röda flickan lämnat oss och blivigt en änglahund. Ni kommer kunna följa valparna under fliken "aktuell valpkull" där jag lägger ut veckobilder. Så nytt försök på tisdag. Eller man skulle kunna säga ersättas med "aktuell kull".

Nu börjar det hända lite i valplådan. Ja inte utan att man känner sig lite stolt., det blev en sen uppdatering av valpbildena igår då det va Styrelsemöte. Idag har vi varit och ätit gott smörgåsbord på Yngsjö Havsbad, det kan vi verkligen rekomendera.

Flickorna fick stanna hemma då båda löper. Ladda hem pdf:en här: Vårdnadsåtagande (Tänker du omplacera din katt på egen hand - ta en titt här. Men så fort Salza löper blir det en parning, förmodligen tidig höst. Hipp hurra för chokladkullen som fyller 3 år Då va det dax för nya bilder igen, 11 veckor är pojkarna idag. Tack till er alla för att ni gjorde vår dag så underbar tillsammans. Idag har Dior flyttat utomlands till Norge Och Kenzo har flyttat till Kallinge. Valparna har hunnit bli tre veckor och nu börjar det hända saker, alla staplar omkring när vi tar ut dom på golvet, första avmaskningen avklarad, och imorgon blir det nog en liten smakportion. Sen va det fotografering som gällde när vi kom hem, och som vanligt va det lika svån dom fastnade i alla fall lite ) Idag har jag och Kim tagit kort på alla valparna igen. Dom fick dispans på fotograferingen idag, men jag lovar bild kommer. Läget är under kontroll Valputställningen i Flyinge.ja vad ska man säga. Idag har vi även varit ute på golvet och gått och klippt dom små klorna.


Sitemap