Last news

Kadegörelse Verkstadsgatan Flera skott avlossades mot polisstationen vid Davidshalls torg. Ingen i personalen skadad, polisen spanar just nu efter bilen, som ska vara av en mindre modell. Kunde inte vänta, men några veckor senare gick det..
Read more
På Kvadratmeter lotsar vi dig genom allt från välkända varumärken till nya trendiga golv. Välkommen till Golv Mattvaruhuset, aB -En riktig golvbutik-, golv och Mattvaruhuset har Sveriges bredaste sortiment på kvalitetsgolv och mattor. Hemsida XX XX..
Read more

Medelinkomst stockholm stad


medelinkomst stockholm stad

löneinkomster också inkomster från pension, sjukpenning och andra skattepliktiga ersättningar från Försäkringskassan. Mer resurser Fann du detta intressant och vill lära dig mer? Förr var glappet mer eller mindre intakt, men i början av 2000-talet såg vi hur de rika stadsdelarna i Stockholm började dra ifrån, säger Elisabeth Lilja, docent i sociologi vid Stockholms universitet, som skrivit boken Den segregerade staden. Samtidigt som det lokala näringslivet stimuleras i de rikare stadsdelarna riskerar utbudet av service att utarmas i områden med betydligt lägre inkomster.

Medelinkomst stockholm stad
medelinkomst stockholm stad

Parkeringsplats stockholms innerstad
Fleminggatan 4 104 20 stockholm
Bra körskola stockholm flashback
Afrikansk restaurang stockholm

Läs våra artiklar. Vissa yrken så är det vanligt med lägre medellön men ökas tack vare att övertid ofta erbjuds som alternativ för att öka sin lön. Det intressanta är att med medianlönen är just att alla extremvärden som är inrapporterade försvinner och man får en tydligare bild om löneläget för en heltidsanställd person. Snittårsinkomsten i Ålsten låg på drygt 523 0en högsta i hela Stockholm. Här finns också dokument som beskriver och berättar hur Lärarnas Riksförbund i Stockholm ser på lönesättning, löneförhandlingar och förklarar varför vi tycker det ska vara lönepåslag i procent. Har du funderat på att flytta till en annan stad eller undrar du var du ligger till lönemässigt? Foto: Chris Anderson, publicerad,. Statistiska centralbyrån (SCB) Om lönestatistiken Det är inte speciellt förvånande bora drljaca alla låtar att medellönen ökar kring de större städerna som Stockholm eller Göteborg.

Statistik, stockholm - Inkomster, skatter och priser
Statistik och fakta
Statistik och lönestatistik
Statistik Stockholm - Startsida


Sitemap