Last news

Om oss Även om Blomsterbergs Sängar på Nova Lund är nystartat har vi funnits som möbelaffär i Eslöv sedan 1926. Vid inköp av säng är det vanligen själva stommen man köper, en sängram med eller utan..
Read more
Budapest, discover more, belgian GP, spa, discover more. Årets Lunchställe 2014 :s och :s Årets Lunchställe 2014 vinnare. Abu Dhabi GP, in P3 Kimi second and Seb third. Vi har idag över 80 000 besökare varje..
Read more

Malmö bord och stolar hyra sydney


malmö bord och stolar hyra sydney

har resurser för små och stora arrangemang, allt för festen, ute eller inne. Runt bord hopfällbart med kromade ben med extra stor skiva. Våra bankettstolar är av snygg lättviktstyp med hög kvalitet på tygdyna och ram. Om GH Event, v i kan nu hyra ut och montera festtält/mässtält för över 2500 personer samtidigt med eller utan tillbehör, så som stolar, bord, ståbord, kylskåp, scenpodie, porslin och golv.

Sortimentet har förnyats löpande under senare år med stabila,  funktionella, hållbara och hanteringsvänliga bord att hyra i olika längder och bredder. . Se här för mer info och pris. Du hittar ståbordsstrumpor i menyn till vänster under Bord. Passar ihop med våra ståbord.

Malmö bord och stolar hyra sydney
malmö bord och stolar hyra sydney

Radhus malmö hyresrätt, Målare malmö, Scania sverige AB malmö,

Konferenser i våra evenemangstält, bolagsstämmor, kick-offs etc. Vi hyr ut ett stort utbud tillbehör. Ståbord med extra stor yta. Våra möbler passar de flesta tillfällen, från minsta kalas till stora konferenser. Eventborden i plast med fällbara metallben är något lättare samtidigt som även de håller hög kvalité. Våra bankettstolar kostar mer än dubbelt i inköp än nyss nämnda stolar. Du kan också köpa pappersdukar och pappersservetter eller hyra linnedukar och linneservetter (tvätt och mangling ingår i priset).Passa på att hyra ljuslyktor andrahandsuthyrning stockholm blocket eller kandelabrar samtidigt som du ska hyra bord och stolar ett trevligt komplement som ger det där lilla extra i upplevelsen. Se här för mer info och pris Klassiskt möbelset i vit plast. Plats för 10 personer, se här för mer info och pris. Även små och stora middagssittningar med all uppbyggnad, catering, underhållning och mycket mer.

Berghs Uthyrning Städ Vi hyr ut, bord, stolar servis
Malmö Möbler heminredning Bord stolar Blocket
Hyra tält, studenten, partytält, ståbord mässtält GH Event


Sitemap