Last news

55.5873,.00407 k1280/207 Bärarmolekyl Willy Gordon 1980 Väggskulptur - Brons Universitetsjukhuset MAS, Kirurgiska kliniken.58918,.00146 k1280/208 Fritz Bauer Gunnar Lybeck 1959 porträtthuvud av Fritz Bauer Porträtt - Brons, granit Universitetssjukhuset MAS, Medicinska kliniken.58869,.00136 k1280/209 Ormen mot skyn..
Read more
Hyra lägenhet i andrahand har varit aktiva sedan 2003 och är en plats för dig som söker boende i andrahand. Bredband och wifi ingår och en dam och en herrcykel. It's cozy and has everything to..
Read more

Teckenspråk örebro


teckenspråk örebro

på att lära dig teckenspråk. Kontakt, har du frågor om teckenspråk på vår webbplats kontakta. På varje sida som finns översatt till teckenspråk finns en flik med en teckenspråkssymbol. . I högerspalten under rubriken Teckenspråk på webbplatsen finns en länk till en sida där alla teckentolkade sidor finns i en lista. Jag har sett att det finns ett behov av lärare som kan teckenspråk här i Örebro. Du är här: Region Örebro län om webbplatsen teckenspråk, varianter av denna sida, en del av Region Örebro läns sidor är översatta till teckensspråk. Carl Olsson, telefonnummer eller e-post Carl Olsson, teckenspråk på webbplatsen. De ger mig en insikt om dövas och hörselskadades utsatthet i körkortsutbildningen. Det finns möjlighet att sitta och plugga med mig inne på trafikskolan. Du kan också komma till den teckentolkade sidan direkt från en vanlig sida om den har en teckentolkad version.

Dels finns det hörselslinga i lokalen på trafikskolan, dels kan jag som lärare lite teckenspråk. Körebro kommer göra allt för att er utbildning ska gå så smidigt som möjligt. Jag är fortfarande nybörjare. Kategorier när du vill fördjupa dig på ett enskilt område, siffrors olika tecken och lite annat smått och gott! Jag erbjuder hjälp till dig som är döv eller som har en hörselnedsättning. Dels finns det hörselslinga i lokalen på trafikskolan, dels kan jag som lärare lite teckenspråk. Varianter av denna sida. I högerspalten under rubriken Teckenspråk på webbplatsen finns en länk till en sida där alla teckentolkade sidor finns i en lista.

(Vid köp av digitalfilerna ingår alla porträttmotiven/album, dvs 99 eller 599kr/erhållen bildkod). Här är det inte minst miljön som står i centrum. Möt Amanda Håkansson - Lilla Aktuellt skola teckenspråk.


Sitemap