Last news

TillfÄLLE - 4 rok i hjärtat av kransen! Börja din förvaring på Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Han är en mäklare som kan sin stads historia och som med..
Read more
Orter: Festlokaler i Boxholm. Med vår tjänst kan du få offerter från upp till fem olika företag. För att fortfarande hålla mig uppdaterad inom festfixandets ädla konst kommer jag att blogga på sidan om sådant som..
Read more

Biluthyrare uppsala jobb


biluthyrare uppsala jobb

hyra hos Circle K (Statoil OKQ8 och Preem i Uppsala, vi jämför dock inte priser från dem. Som person är det viktigt att du är självgående och kan klara av att lösa arbetsuppgifterna på egen hand. Läs mer om intressevisning här. Hyra bil vid flygplatser i närheten. Upplands Motors framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Sport kan ses på Fyrishov med lag som Uppsala Basket. Sök tjänsten genom att klicka på "Sök detta jobb". Du godkänner också att verksamheten kontaktar dig i samband med rekrytering av det jobb du visat intresse för.

De ligger alla inom. Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning, heltid. Bolaget säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Volvo, Ford, Renault, Dacia och sedan mars 2017 även med Mercedes-Benz. Vi ser också att du behöver vara noggrann och att ha en positiv inställning till både arbetsuppgifter och dina kollegor.

Se väder och titta kartor. Järnvägar och busstationer, busstationer som ligger i staden är Kungsängsesplanaden, Stora Torget, Klostergatan, Vaksalagatan, Trädgårdsgatan, Stadsbiblioteket, Stadshuset och Saluhallen. Fråga mig inte igen. Hyra bil Uppsala recensioner, betyg omdömen ( 22 votes, average: 4,55 out of 5 loading). Med utgångspunkt i värderingarna enkelt, omtänksamt och engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder till en enklare vardag och skapar arbetsglädje för medarbetarna. Vi söker dig som vet att nöjda kunder får man genom ett noggrant och bra arbete. Vi tipsar och rekommenderar aktiviteter, upplevelser, sevärdheter och resmål som du att besöka under din vistelse. Du planerar dagen gällande reservationer, kunder, leveranser av bilar samt tvätt av uthyrningsbilar. Intressanta katedraler eller kyrkor som ligger nära Uppsala domkyrka, Livets Ord, S:t Pers Kyrka, Eriksbergskyrkan och Vaksala kyrka. Närliggande andra städer / orter är Stockholm 63 km (ca/c. 2016 omsatte verksamheten ca 3,5 miljarder kronor och målet är att dubbla omsättningen till 2020, då vi även ska vara Sveriges bästa serviceföretag.biluthyrare uppsala jobb

Vi söker dig som vill arbeta som biluthyrare hos.
Sök tjänsten genom att klicka på "Sök detta jobb".
Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Biluthyrare.


Sitemap