Last news

Sedan så kommer du att få veta först av alla när jag har en giveaway på gång! Ja det kan. Prenumerera här: /1tBoNfm, min och Tomu's gemensammakanal: /yumiochtomu. Vanliga FRÅGOR, kan jag skicka post till dig?..
Read more
Dagen på Hotell Drottning Kristina Stureplan börjar med en utsökt frukost. Gäster kan lätt nå Stockholm-Bromma flygplatsen, som ligger ca 15 minuters bilresa bort. The location was great as well as I could walk to everything...
Read more

Möhippa stockholm hotell


möhippa stockholm hotell

5 minuter från centrala Göteborg. M3 Gym i Gåshaga som erbjuder våra gäster priset 100 kr per besök. Skicka förfrågan » LineUpLinedance LineUpLinedance i Gbg anordnar kurser och workshops i Linedance. Fankaba kan bjuda på ett fartfyllt uppträdande där festdeltagarna på ett glatt och lekfullt sätt bjuds in i dansen. Vi erbjuder CD-inspelning, fotosession, musikvideo, styling.

möhippa stockholm hotell

Nu har du chans att uppleva en CD-inspelning i dess rätta miljö. Man behöver inte var. Skicka förfrågan » Angel Ride Limousine Reklam Service Vi anordnar din transport med den mest extrema Hummer H2 i Norden. Vi har bättre upplevelser - Köp en upplevelsepresent i Stockholm redan idag! När man suttit där och blivit rejält uppvärmd bär det av ut på bryggdäcket och ner i sjön. Instruktören vänder dig på rätt köl när du välter och anpassar svårighetsgraden till varje deltagares egna förutsättningar. Vi fyller på med nya kategorier av produkter löpande och målet är att ha något som passar alla. Alla kommer att få känna på hur det är att sjunga i en egen mikrofon. Hittar åker hundratusentals stockholmare och turister varje år för att uppleva natur, härliga vyer, lugn, god mat och annat trevligt. Via Vad händer i Stockholm kan företag komma i kontakt med människor som söker något att göra via vår kalender, Facebooksida, artiklar, nyhetsbrev med mera och idag använder 100-tals företag oss för att få spridning på sina evenemang. Här finns något för alla åldrar och intressen. Om inte det skulle vara nog har vi också Stockholms mest påkostade Laserforce-arena integrerad med Stockholms i särk.

Mondiala Entertainment har allt det bästa inom upplevelser, aktiviteter och underhållning för firmafest, företagsevent, kickoff, svensexa, möhippa eller en kul dag med dina vänner. Skicka förfrågan » Hallamölla Äventyrsgården på Österlens Konferens, skolresa, möhippa och weekendpaket till bra priser. Mer information om priser finns.


Sitemap