Last news

Skriv in namn, ID eller kurskod för det specifika objektet du vill söka på i sökrutan. Frågor om bokning av lokal för studentförenings räkning, kontakta. Ett modernare och enklare utseende med nya färger och ikoner. I..
Read more
Visst låter det lockande? Vilken grym dag Dagens; fläskfilé med kulpotatis och bearnaise med goda tillbehör. 09/14/18, idag slog vi försäljningsrekord på Tamu! Dagens; fisk i folie med vitt vin, körsbärstomater, fänkål, citron, morot dillsvängd potatis...
Read more

Hemnet stockholm södertälje


hemnet stockholm södertälje

kropp och själ! Låt oss vara med dig under hela din resa mot att finna ett nytt hem. En ny bostad är ett stort beslut och det kommer att dyka upp många frågor och funderingar under vägen. Fyra trappor upp i ett välbevarat hus från 1914 hittar vi denna charmiga och varsamt renoverade fyra med många originaldetaljer bevarade från byggå. Villan, som är i behov av renovering, erbjuder bland. Här finns ett unikt tillfälle att förvärva en superfin bostad i skick som. Gavellägenhet - Högt läge i huset - Balkong i söderläge - Ett stenkast från tunnelbanan - Nära Svandammsparken - Bra med platsbyg. Det går även att på en blinkning ta tåget in för en kväll på stan eller välförtjänt shoppingrunda. På en gemytlig återvändsgata ges nu chansen att förvärva ett kedjehus med trivsamma sociala ytor och tre rofyllda sovrum. Nyproduktion Passa på - nu finns det ny visningstid i vårt visningshus (vid entrén till Kallfors Golfklubb)!

Hyra ut hus - 6 saker du bör tänka på som hyresvärdhemnet stockholm södertälje

På en soligt tomt. Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information. Chokladfabriken om 25kvm med egen stor terrass! Med renoveringsbehov föds ett klassiskt tillfälle att skapa sin egen drömlägen. 25 dagar På Västergatan 3 uppenbarar sig en ståtlig villa anno 1921 med uterum och terrass samt bedårande trädgård. Otroligt välplanerade kvadratmeter som gör att hus.

4 dagar, på en gemytlig återvändsgata ges nu chansen att förvärva ett kedjehus med trivsamma sociala ytor och tre rofyllda sovrum. Denna härliga 3:a erbjuder möjligheten att göra den till sin egen efter. Här möter du ingen vanlig standard utan extra allt. Vår långa erfarenhet av bostäder gör att du kan känna dig trygg när du köper din nyproduktion. Möjlighet att göra om till. Här slås du av de fina fönsterpar. Mäklartipset, perfekt trea med balkong!


Sitemap