Last news

Jussi Björlingsällskapet arrangerar konserter i Voxna, Kungsträdgården, Skansen och Strömsbruk. LÄS MER Nytt nummer av medlems- tidningen Redaktör Calle Friedner, välkänd från sin tid i SR, ligger bakom höstnumret av medlemstidningen. LÄS MER Jussi i Oslo..
Read more
Platz für den Röster Benjamin Pozsgai von ffè bei der Röstweltmeisterschaft 2017. So ist hier ein Raum entstanden, der zum Ungewöhnlichsten gehört, was die Stadt zu bieten hat. Vor Beginn und nach den Konzerten ist die..
Read more

Spa stockholm med omnejd


spa stockholm med omnejd

form av terapi bara det- En spahelg med vännerna är en perfekt treat för stressade. Du spar både tid och pengar på att boka din spaupplevelse här på TimeCenter. Läs mer, julbord, ta med vännerna, jobbarkompisarna eller varför inte hela släkten och njut av vårt omtyckta julbord. Det finns många olika spa i Stockholm med omnejd och olika spa:n erbjuder lite olika koncept. Åk när du känner att du behöver en paus i vardagen, skämma bort dig en helg, göra något härligt ihop med dem du tycker mest om eller bara vill komma ikapp med dig själv. I bästa fall blir besöket en upplevelse för alla sinnen där vi badar och bastar oss igenom olika faciliteter som kanske både låter, doftar, lyser och med all säkerhet känns.

Hotell stockholm östermalm, Nattklubbar i stockholm, Limerick restaurang & bar drottninggatan stockholm,

Det finns inget rätt och fel när det gäller spa, så länge man känner sig nöjd och avkopplad. Föredrar du en lugn spaupplevelse kan det därför vara värt att vänta till hösten, eller fråga när du bokar vilka tider som är lugna och barnfria i spat. På TimeCenter kan du enkelt: Jämför olika spa anläggningar i staden och dess omnejd. Man kan till exempel åka på spa bara över några timmar; njuta av en eller två behandlingar och sedan ge sig ut i vardagen igen. Ha det så skönt! Välkommen att testa TimeCenters bokningsfunktion så får du dessutom påminnelser innan din avsatta tid så att du omöjligt ska lyckas glömma den. Snabbt hitta det spa som erbjuder det koncept du är på jakt efter. Att åka på spa är något som passar när som helst på året. Vad är ett spa? När man lämnar ett spa ska man känna sig förnyad invändigt såväl som utvändigt. perfekt för den som har mycket att hålla i minnet.

Det finns en hel del spa i Göteborg, med olika inriktningar och olika saker att locka kunder med. Ett spa är en anläggning som man besöker för att motta olika behanlingar såsom massage, ansiktsvård, bastu eller avkopplande mineralbad.


Sitemap