Last news

Vill du hitta evenemang i en specifik kommun? Gå till innehåll, tillbaka till början, overlay over image. Scenkonst, gå på teater, opera, dansföreställning, show och musikal i Göteborg. 308, göteborgs födelse, utställning på Göteborgs stadsmuseum. Dans..
Read more
Tratex Ls, agnesfridsvägen 183, 213 75, Malmo, tre Portar Fastigheter. Boklok Aktrisen Pris: 1495000 kr Avgift: 4924 Typ: Lägenhet Bostaden har 4 rum, är 85 m stor och ligger i Björka. T.E.A Logistik AB, adnan Tabakovic..
Read more

Torkild sköld föreläsning helsingborg


torkild sköld föreläsning helsingborg

Facebook. Boka en inspirerande föreläsning med mycket energi och högt tempo som hjälper dig skapa ett mer framgångsrikt liv. Roligt och allvarligt på samma gång. Från den vilsna själ jag varit till den trygga människa jag är göteborg regnbågsparad idag behöver jag ibland perspektiv. Tack igen för allt du är Torkild. Jag förstår hur otroligt lyckligt lottad jag är och vilken glädje jag känner i livet. Jag agerar och tar ansvar idag som leder till underbara möten och fina relationer.

Boka Torkild Sköld och få en kväll med massor av skratt och inspiration! Med fängslande storytelling och berättelser tagna ur hans egen livsresa kommer du att känna igen dig och fyllas till bredden av viktiga insikter. Det här är jag och Michael Landgren. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie.

Det var som fantastisk stråsik för mina öron. Den kraft och energi den här mannen ger. Torkild föreläser om självledarskap, vinnande arbetsglädje och förändringsvilja och menar att oavsett om du arbetar som ledare för andra eller ej så är du alltid ansvarig ledare för ditt eget liv. De kommer att ha människor som mår och presterar bra både privat och på arbetet, vilket leder till mindre stress och minskad sjukfrånvaro. Personligen fick jag många tankeställare gällande hur jag ser på mig redhawks spelartrupp själv och hur jag ska leda mig själv till dom mål som jag vill uppnå i mitt liv. Men utan Torkilds brutala sanning hade jag kanske aldrig hittat ut ur min förvirring av vad som verkligen betyder något. Boka föreläsare, vill er verksamhet också anlita Torkild som föreläsare? . De företag som över tid kommer lyckas bäst är de med bra medarbetarskap, stor arbetsglädje, tydlig kommunikation och med stor förändringsvilja. Torkild Sköld är en av kometerna på den svenska föreläsarhimlen. Låt dig smittas av hans entusiasm och lär dig bli din egen ledare både på jobbet och privat. Personligt ledarskap utgör nämligen fundamentet i all lyckad försäljning, kundservice, marknadsföring, arbetsmiljö och kommunikation. Torkild bjuder på sig själv vilket förutom att vara jätteroligt skapar en hög igenkänningsfaktor.


Sitemap