Last news

Så kan läget för landskapets förskolor. Bröllop guldbrÖllop Vi vill fira våra föräldrar Ulla och Karl-Evert Gradin, de gifte sig i Själevads. Örnsköldsvik Igår Strax efter klockan tolv på torsdagen inträffade en trafikolycka på E4..
Read more
Han var med och även deras sexåriga dotter Ella var med. Som väl är har den gått över på ålderns dar. Flera bilder från Midsommar finns att se i min fotoblogg på /sansnid/86645522 Elena, "vikarie"..
Read more

Lunds universitet program antagningspoäng


lunds universitet program antagningspoäng

vi hämtar all vår statistik från Universitets- och högeskolerådet (UHR). Miljöskydd, livsmedelssäkerhet, metodik och praktik, riskanalys, miljövervakning, GIS och strategisk miljöutveckling. Kompetens och arbetsmarknad, masterutbildningen förbereder dig för din framtida yrkesroll genom att du under det första året läser yrkesinriktade kurser där dessutom en obligatorisk praktik på en miljöförvaltning eller länsstyrelse ingår. Ett kvalificerat ledarskap är avgörande för utvecklingen av industrins konkurrenskraft. I läro- och timplanen kan du hitta detaljerad information om kurserna. Lunds universitet.55.27 - Ämneslärarutbildning med inriktning mot årskurs 7-9, Ingång historia. Du får en god bas i matematik och en unik inriktning mot finans och risk. Studierna gör dig rustad för en karriär inom miljö- och hälsoskydd. Industriell ekonomi är en bred, kvalificerad och internationellt konkurrenskraftig utbildning baserad på integrationen mellan matematik, teknik, ekonomi och management. Energi- och miljöteknik ger dig grundläggande kunskaper i traditionell och förnyelsebar energi- och förbränningsteknik samt energi- och miljösystemanalys.

Lunds universitet program antagningspoäng
lunds universitet program antagningspoäng

Claes lundström stockholm
Lunds universitet schema service management
Musik örebro universitet

Du kan även bläddra bland alla lärosäten för att hitta och jämföra utbildningar. Det är stor efterfrågan såväl nationellt som internationellt på civilingenjörer med goda ledaregenskaper som kan verka i gränsområdet mellan teknik och ekonomi. Miljö- och hälsoskydd handlar om hur miljöproblem påverkar människor och hur man kan förhindra och åtgärda dem på lokal nivå. Vi visar även statistik för vilka utbildningar som har högst antagningspoäng och vilka som har flest sökande. Karta på, postadress: Antagningsavdelningen, lunds universitet, box Lund). Kurser och upplägg, av 300 hp utgörs 180 hp av obligatoriska kurser inklusive en alternativobligatorisk teknikprofil i årskurs. Hur vi behandlar dina personuppgifter: Lunds universitet behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning.

Hitta antagningspoäng för alla utbildningar vid, lunds universitet år 2017. Jämför antagningspoängen mellan de olika terminerna och urvalsgrupperna. Vissa delar.


Sitemap