Last news

Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest..
Read more
SLU, Sveriges lantbruksuniversitet, har verksamhet över hela Sverige. Enligt psykologen Mattias Lundberg kan fredagsfikan hjälpa oss att prestera bättre på jobbet. Handbook for PhD education - Faculty of Science and Technology. Företag i fokus, karriärhjälpen..
Read more

Bolig.dk postnummer


bolig.dk postnummer

det blevet mere og mere almindeligt at handle på kontantprisen(uder ejerskiftelån). Hvis du ikke mener, at din bolig bliver synlig nok ved en almindelig visning på boligsiden, har du mulighed for at blive ekstra fremhævet på boligsiden. Denne er naturligvis fordelt på regioner og områder samt på type af bolig. Derfor opretter en køber blot en profil på boligsiden bliver derigennem informeret, når der er nye boliger til salg. I dag er vi stolte af, at vi er med til at hjælpe tusindvis af danskere hvert år med at finde deres drømmebolig. Boligsiden giver kun et kort resume, og målet for boligsiden er netop, at man klikker videre fra boligsiden og over til den ejendomsmægler, som har lagt sagen på boligsiden.

På boligsiden kommer alle de boliger, der er til salg i Danmark via en ejendomsmægler. Få din bolig fremhævet på boligsiden. Boligsisen viser også udvikling over liggetider. Køberne finder hurtigt ud af, at boligsiden får alle boliger til salg. Hvordan har den udviklet sig de sidste 10 kvartaler?

Du kan læse mere om prisen i vores prisliste. Prisen for at få din bolig fremhævet på boligsiden afhænger af perioden. På boligsiden kan du stole på de oplysninger, der gives omkring boligen. Boligsiden er ejendomsmæglernes fælles portal.

find flere salgspriser med den udvidede søgning. Boligsiden er således en portal for dig, som søger bolig, men også for dig, som skal sælge en bolig. Det er disse kontantomregnede salgspriser der fremgår af skats registre. Fandt du ikke dit område? Det hænger sammen med, at ejerne indtil august 2009 kun skulle indberette oplysninger om den prioriterede handelspris til skat. De kontantomregnede priser er gode nok til statistiske formål, men de svarer ikke på kroner til den aftale kontantpris, hvis der indgår lån i handlen. De spørgsmål du måtte have til fremsendte, kan vi få afklaret over et kort møde, telefonen eller mail igen afhængig af dit ønske. I praksis er det boligsiden, som folk bruger. Kom på boligsiden med, når du vælger som din personlige ejendomsmægler, kommer din bolig naturligvis også på boligsiden.


Sitemap