Last news

Välj ett som matchar sängen i färg och stil, eller bryt av med ett som drar blickarna till sig. Sängbord och nattduksbord finns i flera olika varianter, allt från en enkla hyllor till mindre byråar, och..
Read more
62 I en rankinglista över världens 50 dyraste hotellstäder som utfördes år 2000 av The Economic Research Departement of Union Bank of Switzerland hamnade Stockholm på plats 14 tillsammans med Bryssel, Amsterdam, Nicosia och Seoul...
Read more

Hyra parkering göteborgs stad


hyra parkering göteborgs stad

betalas månadsvis i förskott. Parkering är tillåten dygnet runt vid skyltning med områdesbokstav och taxa på blå tilläggstavla till exempel med texten Boende. Ett tillstånd för boendeparkering innebär ingen garanti till en parkeringsplats.

Utmaningen är att skapa en god ekonomi på lång sikt, för att kunna genomföra de nya parkeringsprojekten som Göteborg behöver för att skapa en hållbar stad öppen för världen. Genom att samordna all kommunal parkering i vår kundportal förenklar vi resandet och gör staden mer tillgänglig. I vår kundportal hittar du bland annat information om att hitta, hyra och betala parkering, kontrollavgifter och parkeringsanmärkningar eller elladdning i våra anläggningar. Har du frågor om parkering och resande i Göteborgsregionen är det till vår kundportal.

Du kan ansöka om boendeparkering när som helst under året. Kartan visar var du hittar de större parkeringsplatserna i Mölndals stad. Dessa är märkta med samma bokstav samt samma eller högre taxe-nummer som den du har beviljats. Om du felparkerar på kommunens gatumark kan du få en gul parkeringsanmärkning. Avgift för boendeparkering, i boendeparkeringsområdena kan taxan variera mellan 4 och. Det innebär att du måste betala en felparkeringsavgift på allt från 400 till 900 kronor. Göteborgs stads Bostads AB och följ instruktionerna så blir du automatiskt registrerad.

Stockholms stadsteater chef självmord
Stockholm stad gym farsta
Lilla hotellet i lund parkering


Sitemap