Last news

Här är äntligen det perfekta tillfället att spela låten I bilarnas himmel. Denna gång är det den legendariska Banjo-Lasse som disputerar och även tar plats som gästartist i bandet. Vier Brillen spelar på Backa-festivalen den 27:e..
Read more
Which is your favourite? Visit our Christmas Gift Finder, fiction Book of the Month, the Librarian. Accompanied by Wren, a girl cursed to live as a rat, and Barver, the fire-breathing dracogriff, the fleeing Patch..
Read more

Qatar bygger moske malmö


qatar bygger moske malmö

etablera sin version av islam. Ursprunglig kom den från Saudiarabien. Enligt Uppdrag granskning hade Bellevuemoskén i Göteborg år 2006 en salafistisk inriktning. Vad är en religion? Den islamistiska diktaturen, qatar öppnade häromdagen, skandinaviens största wahhabistiska/salafistiska moské. Jag har ingen aning om vad de sysslar med.

qatar bygger moske malmö

Moskén har finansierats. Qatar, vars statliga nyhetsbyrå QNA meddelade i slutet av april att man byggt skandinaviens största moské. Bygget ska ha kostat cirka 30 miljoner kronor.

Hyra akvarium malmö, Vr konferens malmö, Lediga jobb malmö lärare, Sälja guld malmö triangeln,

Sydsvenskan skrev en artikel 2012 där man menade att ett muslimskt kulturcenter skulle byggas på Danska vägen i Malmö. Det tyska författningsskyddet har upprepade gånger varnat politikerna för den galopperande och väl- finansierade salafismen i landet. Till Sydsvenskan säger Aje Carlbom, lunch helsingborgs lasarett socialantropolog som forskat om religiös identitet och politisk islam i Europa, att moskén kan innebära ett integrationsproblem. Trots att nästan 20 procent av Iraks befolkning är sunnimuslimer så var det en regering dominerad av shiamuslimer som fick makten när USA lämnade landet. Det är en princip vi har: bidragsgivarna får inte ställa några krav på vår verksamhet, säger föreningens medieansvarige, som vill vara anonym, till Sydsvenskan. Nima Gholam Ali Pour berättar om hur Skandinaviens största moské öppnades i Malmö under total mediemörkläggning av svenska medier, samtidigt som socialdemokratiska politiker var på plats med representanter från den qatariska diktaturen. Det är medierna som genom sitt beteende vänder grupper mot varandra. Qatar är ett land i Mellanöstern med drygt 2,5 miljoner invånare. Salafistjihadisterna drivs av en militant radikalism och deras mål är en global islamisk stat, ett nytt kalifat. Landet, vars lagstiftning delvis baseras på Sharia-lagstiftning, kritiseras ofta för sina bristande mänskliga rättigheter. Och öppenhet är erat ledord men det är också Malmö stads ledord, och där ser jag att det kan vara samarbete framför oss.

Qatar bygger skandinaviens STÖrsta moskÉ I malmÖqatar bygger moske malmö

Vad händer i malmö 24 november
Camping malmö priser
Vårdcentralen eden i malmö
Husse matte Malmö


Sitemap