Last news

Nyttiga saffransscones 23 NOV. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter. Som gäst på Sand Golf Club har du möjlighet att bo i vårt eget hotell på banan. Kan det bli mer..
Read more
Finns i olika åldrar, nivåer. Men vi är måna om att teknik och styrka tränas parallellt med denna klass för att klara av tempot och kan komma att kräva att elevers deltagande i gruppen kan behöva..
Read more

Apoteket södergatan helsingborg öppettider


apoteket södergatan helsingborg öppettider

i kväll Vid.30-tiden var fortfarande polisens avspärrningar kvar. Butiksytan kommer att utökas med 600 kvadratmeter och den 12 april öppnar apoteket Cura, som ägs av ICA centralt i Sverige. Det här är något som är alldeles nytt och som företaget Petrus Kajak i Hätte står bakom. De kom till Tranås som krigsbarn I oktober 1944 stod två ensamma finska flickor, 3 och 4 år gamla på Tranås järnvägsstation. Detta på grund av man sålt för gammalt kött samt att butiksinnehavaren har sålt färskt kött utan att ha några rutiner för det. Bernt visar foto i utställning på museet Ett 30-tal spännande fotografier i svart-vitt och färg ställer tranåsfotografen Bernt Dahlgren ut på Eriksbergs museum. Förhoppningen är att husen ska vara inflyttningsklara redan till nästa sommar.

Stöld i centrala Tranås En stöld inträffade vid lunchtid i måndags utanför Åhléns. Polisen grep tre män i Asby Vid halvfyra-tiden på fredagsmorgonen grep polisen tre personer i Asby. Mannen är misstänkt för misshandel. Polisen misstänker att det rör sig om flera bomber som exploderat vid regeringsbyggnaden och tidningen Verdens Gangs huvudkontor. Säger Börje Lundberg som på senare år blivit ett känt ansikte i reklamsammanhang. Han börjar sin anställning den boende lundegård öland 1 september. Projektet kommer nu att integreras i den ordinarie verksamheten på Arbetscentrum. Nytt avtal med regeringen om höghastighetsjärnvägen Regeringen har genom Sverigeförhandlingen överlämnat ett förslag på uppdaterat avtal som ska tecknas mellan Tranås kommun och staten gällande höghastighetsjärnvägen. Grov misshandel och hemfridsbrott I söndags mellan klockan 17-20 har en grov misshandel och ett hemfridsbrott ägt rum på en adress i centrala Tranås. TUC kommer att starta i en ny stad, Stockholm och där har TUC fått fyra stycken utbildningar beviljade.


Sitemap