Last news

Nytt från Citron och Honda samt ett stort urval av fina begagnade bilar. Läs mer, jag förstår, bilweb använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta..
Read more
Direkte henvendt til nævningene sagde han: "De må ved Deres senere afgørelse i sagen ikke tage hensyn til noget, som De ikke har fået oplyst her i retssalen. Lundins far i fængsel for tyveri, Jyllands-Posten,.06.02 "..
Read more

Lund friskis


lund friskis

till i Friskishuset kl 17:30 med Anneli MN! Mer Dans på schemat! Vi erbjuder tre olika Yogapass under dagen, du anmäler dig till det eller de du vill vara med på här; /event/yoga-of-hope. Tack Dorota för ett härligt, utmanande och skönt pass och hipp hurra och grattis till licensieringen som Flex ledare! Vi kör igång kl 11 Enkelt, rakt och all in på flåset. Friskis Svettis, vilken gymträning gillar du bäst?

Tisdagar kl 10:30 I Friskishuset Dans soft. Anmäl dig till vår PT smallgroup/kurs elite hotel stockholm karta i Teknik och grundrörelser! Bästa sättet är att testa Gratis prova på veckor i Kävlinge, Furulund, Löddeköpinge, Barsebäck, Dösjebro, Hofterup, Staffanstorp, Hjärup, Dalby, Sandby, Veberöd, Genarp och Lund mellan den 27/8 - 9/9! Som vid all renovering kommer detta även påverka städningen under den tid det tar för killarna att göra sitt jobb. Pia och det sköna rörlighetspasset hittar du i Staffanstorp på Stanstorpskolan onsdagar kl 18:00, varmt välkommen dit! Välkommen till en ny härlig vecka fylld med möjligheter att fylla på med det du vill ha och mår bra. Friskishusets schema ser du i onlineversionen, övriga lokaler hittar du under respektive flik.


Sitemap