Last news

(Kallas även för hair-painting). Resultatet blir en färg som håller länge då tanken är att man utgår från sin naturliga bottenfärg och ljusar upp håret en bit ut ifrån botten just för att man ska slippa..
Read more
Stationerna rustades upp och nya motorvagnståg anskaffades. Så här ser tillgängligheten ut i SL-trafiken. Prärievagn godsvagn med kapellhuv pröjs (i Sundsvallstrakten liten domkraft som används för att lyfta spåret pungkulor isolatorer för återledning Pyttebanan 1 (i..
Read more

Lund friskis


lund friskis

till i Friskishuset kl 17:30 med Anneli MN! Mer Dans på schemat! Vi erbjuder tre olika Yogapass under dagen, du anmäler dig till det eller de du vill vara med på här; /event/yoga-of-hope. Tack Dorota för ett härligt, utmanande och skönt pass och hipp hurra och grattis till licensieringen som Flex ledare! Vi kör igång kl 11 Enkelt, rakt och all in på flåset. Friskis Svettis, vilken gymträning gillar du bäst?

Tisdagar kl 10:30 I Friskishuset Dans soft. Anmäl dig till vår PT smallgroup/kurs elite hotel stockholm karta i Teknik och grundrörelser! Bästa sättet är att testa Gratis prova på veckor i Kävlinge, Furulund, Löddeköpinge, Barsebäck, Dösjebro, Hofterup, Staffanstorp, Hjärup, Dalby, Sandby, Veberöd, Genarp och Lund mellan den 27/8 - 9/9! Som vid all renovering kommer detta även påverka städningen under den tid det tar för killarna att göra sitt jobb. Pia och det sköna rörlighetspasset hittar du i Staffanstorp på Stanstorpskolan onsdagar kl 18:00, varmt välkommen dit! Välkommen till en ny härlig vecka fylld med möjligheter att fylla på med det du vill ha och mår bra. Friskishusets schema ser du i onlineversionen, övriga lokaler hittar du under respektive flik.


Sitemap