Last news

Trots det fortsätter man bygga likformiga, glesa och trista bostadsöar som ökar bilanvändningen. När vi ser planer på en ny stadsdel på den outnyttjade ängen utanför fönstret skriver vi inte protestlistor för att stoppa bygget. Målet..
Read more
Fäll ihop Ungdomsmottagning Ungdomsmottagning Ungdomsmottagningen finns för dig som är ung. I vissa landsting och regioner kan du kontakta bup genom att logga. Lyssna på ditt barns tankar och funderingar. Här kan du läsa mer om..
Read more

Arbetsförmedlingen borås telefon


arbetsförmedlingen borås telefon

individuell hjälp och stöd att hitta rätt väg framåt. Vi på Lernia i, borås erbjuder Stöd och matchning på följande språk: arabiska engelska persiska. Om du väljer Lernia får du en erfaren jobbcoach och får ta del av alla de styrkor vi har: Vi kan arbetsmarknaden i Västergötland. Nyckeltal och resultat, arbetsförmedlingen är en statlig enhet.

Det är kostnadsfritt att delta i Stöd och matchning och vårt mål är att du ska hitta ditt lunds universitetssjukhus apotek nästa jobb så snabbt som möjligt. Lägg upp ditt CV - Det tar bara några sekunder. Vi har nära kontakter med näringslivet och hos oss kan du också jobba som bemanningskonsult ett perfekt sätt att öppna dörrar till arbetsmarknaden. Som bemanningsföretag har vi en möjlighet att snabbt hitta en väg för dig ut på arbetsmarknaden. Ansök Ansökan görs hos Arbetsförmedlingen För att börja på Stöd och Matchning behöver du ta kontakt med en handläggare på Arbetsförmedlingen.


Sitemap