Last news

Information om valet och hur det går till att rösta hittar du på Valmyndighetens webbplats: (extern länk, öppnas i nytt fönster). Under perioden 22 augusti till och med 9 september kan du förtidsrösta på flera av..
Read more
Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan. Numera är turistströmmarna minst lika stora som innan tsunamin och ordningen är sedan en tid helt återställd. Det går en mängd olika flyg till Phuket..
Read more

Det helsingborg


det helsingborg

byggprojekt. Därför bygger vi om längs Drottninggatan och Järnvägsgatan. Jo väldigt mycket om du ligger. . Studenthuset Helsingborgen, furutorpsgatan 47, Helsingborg, registrera dig, arrangörer. Mat i förskola och skola, så bygger vi om Drottninggatan, tyck till om tryggheten i Helsingborg. Hur mycket London, Paris, Barcelona eller New York hinner du egentligen på en helg? En ny plats för helsingborgarna att mötas, helt enkelt. Översiktsplanearkitekt och avdelningschef på, stadsbyggnadsförvaltningen i Helsingborgs stad. Tisdagen den 4 december är det dags för den öppna talkshowen Helsingborg Live.

Bosson inredning helsingborg
Inredning helsingborg drottninggatan

Vi blir fler och fler, vi är nu fler än 140 000 helsingborgare. Lyftkranar reser sig högt över hustaken och i nästan varje gathörn byggs och förbättras det. Vi anlägger den grönskande Vågparken precis intill anläggningen och skapar på så sätt en mötesplats där helsingborgarna kan leka och koppla. Med en helt ny vårdbyggnad, en moderniserad huvudbyggnad, bättre vägar och ett större parkeringshus kommer det nya sjukhusområdet erbjuda avancerad vård i framkant till de som uppsala universitet företagsekonomi behöver det. SeaU, det är nog få som missat att någonting händer vid den gamla Ångfärjetomten. Från sommaren 2017 och fram till 2019 byggs det i två etapper nya bostäder, kontors- och butikslokaler, en förskola, en kajpromenad, ett torg, en park - och en kanal för småbåtar.

Hur mycket London, Paris, Barcelona eller New York hinner du egentligen på en helg? Men hur mycket Helsingborg? Jo väldigt mycket om du ligger. Här finns restaurangerna, naturupplevelserna, shoppingen, avkopplingen och kulturen.


Sitemap