Last news

Att plugga på NTI-skolan var en möjlighet för mig att få luft under vingarna igen efter en väldigt hård och tuff tid. Sökte tjänstledigt från Marinen och läste för att få behörighet och för att..
Read more
The place is quite large and comfortable yet also lovingly decorated. Finns det ingen skräddare i Skåne som passar dig rekommenderar vi att du ser dig om i angränsande län till. Annons: Nedanför hittar du vår..
Read more

Företag i borensberg


företag i borensberg

vi klassiska bageri- och konditorivaror av hög kvalitet. . SÖK lediga LÄgenheter, nu gör vi det enklare för dig! Gick först på urmakar skolan i Borensberg i tre år och tog gesäll brevet med betyget 5,0.Tog mitt mästarbrev -97. Är du inte ansluten kan du göra en intresseanmälan för en fiberanslutning. Testmetoden är "branschstandard" och använder sig av vakuum och luftövertryck för att fastställa ditt urs täthet. Allt för att ge de bästa förutsättningar till det goda boendet. Fyll i dina uppgifter för att se om du redan idag är ansluten till fibernätet och kan beställa internet, TV och telefoni. Jag reparerar nästan alla märken.

Bredband via fiber ger en snabb och s ker uppkoppling och nya m jligheter redan idag.
Dessutom kommer du kunna dra nytta av framtidens digitala tj nster.
V ra produkter Fr n eget bageri erbjuder vi klassiska bageri- och konditorivaror av h g kvalitet.

Hos oss kan du beställa bildtårtor och logotyptårtor! Du får även ett kvitto med testdatan från testet. Utför reparationer på allt från armbandsur till golvur och säljer utrustning inom urmakeri. Utöver urmakerisidan så säljer jag skytteutrustning, gör företagsevent och går att boka som instruktör i skeet. Vi hämtar även inspiration från rådande trender och andra kulturers brödrecept. Grundlade och utvecklade under dessa år min yrkes skicklighet.

Min Serviceverkstad är Omega Certified Service Center. Testapparaten jag använder är en Greiner Vibrograf Poseidon LT 100 med möjlighet att testa ner till 100 meter (10 ATM). Har du uraffär och saknar urmakare i din affär eller vill byta urverkstad så kontakta gärna mig så ska jag se vilka möjligheter jag har att kunna hjälpa dig.


Sitemap