Last news

Please do not use a website name as your username. Password, please enter your password. Betsafe and get a, bonus with up to 25 extra on first Deposit now. Detailed Result Comparisons, Form and Estimations can..
Read more
2 small shops full of flowers, passion and knowledge. Alla gäster har tillgång till kemtvätt, strykningstjänst och tidningar samt bagageförvaring, hiss och tidningskiosken. Det är lätt nå olika delar av Stockholm från det här underbara hotellet..
Read more

Handbolls em helsingborg 2018 resultat


handbolls em helsingborg 2018 resultat

matcher som spelades under säsongen: Laddar. Det lag som under åren har lyckats bäst i handbolls-EM är faktiskt Sverige med fyra guldmedaljer i bagaget. Friends Arena i Solna fanns länge med i diskussionerna kring passande arenor för turneringen som spelas utan en fast värdnation, men ratades slutligen. Mullsjö-Pixbo Wallenstam 8-2 (1-1 i matcher). Mästerskapet blir det trettonde i ordningen och precis som tidigare år hoppas man på att det blir en fest som bevakades av handbollsfantaster ifrån många olika nationer. Vi kommer att sända live hela dagen. Senast man tog hem en sådan var 2002 och många utav dagens spelare är därmed redo för att göra det på nytt. Kvartsfinal 4, dalen-Falun 1-6 (Falun vinner mötet med 4-0 i matcher). Storvreta-Mullsjö 10-7 (Storvreta bor förundrasta leder med 2-1 i matcher). Det svenska landslaget är en av de 16 lag som är med och kämpar i turneringen.

Semifinal 6, mullsjö-Storvreta 2-8 (Storvreta vinner mötet med 4-2 i matcher). Här hittar du tabellen och samtliga resultat ifrån Svenska Superligan under säsongen 2017/2018. Kvartsfinaler, kvartsfinal 1, storvreta-Helsingborg 10-5 (Storvreta leder med 1-0 i matcher). Erik Toernros 63'.

Linköping-Växjö 6-3 (Linköping leder med 1-0 i matcher). Ett tag såg det ut som att ett ytterligare mästerskap kunde äga rum på svensk mark det här året, nämligen fotbolls EM 2020. Semifinal 2, linköping-Falun 2-6 (1-1 i matcher mullsjö-Storvreta 8-9 (1-1 i matcher). Kvartsfinal 2, helsingborg-Storvreta 3-4 (Storvreta leder med 2-0 i matcher). Dalen-Falun 6-7 (Falun leder med 2-0 i matcher). Helsingborg-Storvreta 4-8 (Storvreta vinner mötet med 4-0 i matcher). Linköping-Växjö 5-4 (Linköping leder med 2-1 i matcher). Totalt är det fem städer i landet som höll plats för mästerskapets matcher i sina arenor. Mullsjö-Pixbo Wallenstam 9-3 (Mullsjö leder med 3-1 i matcher). Missa inte att du även kan följa dem visuellt genom att klicka på länken Go to Tracking efter att du favoritmarkerat dem. Holgersson 7, randrup 11, eriksson 21, weberg 8, mamudu Moro. Semifinal 3, falun-Linköping 6-3 (Falun leder med 2-1 i matcher).


Sitemap