Last news

Rome2rio displays up to date schedules, route maps, journey times and estimated fares from relevant transport operators, ensuring you can make an informed decision about which option will suit you best. 'Should I book online before..
Read more
Du har ett tätt samarbete med. Du har en mycket god samarbetsförmåga och kan representera verksamheten på ett bra sätt. Att samverka med andra är en stor del av skkp:s arbete. Våra ambitioner är höga...
Read more

Ishallar stockholm allmänhetens åkning


ishallar stockholm allmänhetens åkning

ishall gulddragargränd grimsta. Bergshamra IP är hemmaplan för AIK Bandy. Under vintern, när vädret tillåter, spolar vi isbanor på en del grusplaner i kommunen, Vi plogar också skridskobanor på sjöisar när isen är tillräckligt tjock. I hallarna 2 och 3 har Solna Sportklubb ishockeyverksamhet, Solna Konståkning och Skating Dance Academy åker konståkning, och Ulriksdals SK spelar ringette. Läs mer om allmänhetens tillgång till isbanor på sidan, skridskoåkning och skridskoskolor. På skolloven har vi längre öppettider för allmänheten. Här kan du motionsåka en kväll i veckan. Du åker motsols på en markerad bana i rinken. Här kan du se vilka tider ishallarna är öppna för allmänheten och vilka tider som det är tillåtet med klubba. Tider för allmänhetens åkning, motionsåkning i Björknäs istält : fredagar klockan19-21 mellan den 20 oktober och 23 mars.

Klubbor är tillåtna under angivna tider och på Bergshamra. Bergshamra IP samt hall 1 och 3 på Ulriksdals IP är tillgängliga för allmänheten vissa tider under vintersäsongen. Det är stor temperaturskillnad mellan en varm ishall jämfört med en kall ishall.

Naturisar, information om möjligheten att åka skridskor på Råstasjön och Brunnsviken hittar du på sidan. Hoppa till sidans innehåll, hem om sask / Ishallar, sASK bedriver i möjligaste mån all träning på Stora Mossens IP A-hallen. Föreningarna som har verksamhet på Ulriksdals IP och Bergshamra IP har också skridskoskolor och träning för nybörjare med inriktning på sina respektive idrotter. Bergshamra IP, bergshamra IP anlägger en konstfrusen bandyplan på konstgräset som annars är en kombinerad amerikansk fotbollsplan och en 11-mannaplan för fotboll. Västerled bromma, husby ishall (varm ishall nykarlebygatan kista. Boka tid för skolklasser, skolklasser som vill boka tid på förmiddagen vardagar ska kontakta anläggningen via epost. Det är inte tillåtet med klubba men både vanliga skridskor och långfärdsskridskor går bra. Ulriksdals IP har tre ishallar.

Lokaltrafik stockholm karta
Bussgods göteborg till stockholm


Sitemap