Last news

Estradas editar editar cdigo-fonte Ferrovias editar editar cdigo-fonte Gotemburgo é servida pela Estaço Central de Gotemburgo e por cinco linhas ferroviárias : Aeroportos editar editar cdigo-fonte Portos editar editar cdigo-fonte Gotemburgo tem o maior porto martimo..
Read more
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Läktare 2:.30 öppnar East Bar med dryck och mat. Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar..
Read more

Hyra högtalare studentflak uppsala


hyra högtalare studentflak uppsala

oss skriver vi ett kontrakt som är er säkerhet för att ni verkligen får ert studentflak levererat rätt dag. I priset ingår elverk, bensin, montering och demontering som sker på Studenternas.

Hyra högtalare studentflak uppsala
hyra högtalare studentflak uppsala

Genom åren har vi lärt oss vad som är viktigt under ett studentflaksarrangemang och kan därför med stolthet erbjuda er en partyspäckad åktur på våra studentflak som ni garanterat aldrig glömmer utan att tumma på säkerheten! Festa med dina klasskamrater på ett av våra flak som når upp till polisens krav, studenten upplever man bara en gång i livet, låt oss göra det en riktig upplevelse! Våra studentflak följer alltid transportstyrelsens restriktioner och föreskrifter.

Det finns inte mycket som mäter sig med glädjen när man tagit studenten och en del av studenten är ju givetvis att visa och berätta att du tagit studenten! Det enda ni som kund behöver tänka på är att smycka ut flaket och ta med en mobiltelefon med den musiken som ni vill spela på studentflaket. Kontakta oss för mer information om priserna på de olika storlekarna. Arrangerar studentflak, kompletta med DJ och chaufför, för de som tar studenten från Uppsalas gymnasieskolor. Vi på har levererat studentflak i över 10 års tid, längre än de flesta av våra konkurrenter. I paketen ingår lastbil, chaufför, ljudutrustning, elverk samt städning.


Sitemap