Last news

Vägprojektet fick grönt ljus igen under hösten 2008 och inleddes på nytt i juni 2009. Riksväg 92 samt länsvägarna 363 och 364 har sin början i Umeå. Massatillverkaren Umeå träsliperi anlades 1910 vid nuvarande konstnärligt campus...
Read more
Vi erbjuder effektiva hjälpmedel för komprimering av avfall och restprodukter. Med ett brett tjänsteutbud och stark lokal förankring ger vi dig som företagare bästa möjliga service. Läs mer, marksanering i Helsingborg, föroreningar i mark kan vara..
Read more

Spansk uppsala catering stockholm


spansk uppsala catering stockholm

caféer som erbjuder bra catering till ett bra pris i, stockholm allt från morgonmötets frukostfrallor till hälsosamma luncher, plockmat och hela middagsbufféer. Priset beror inte bara på vad och hur mycket ni beställer, ostval, till viss del också på hur många. Kanapéer finns som munsbitar, som lite större och vi har även ett urval av godsaker på spett!

Spansk uppsala catering stockholm
spansk uppsala catering stockholm

Här gäller internationell husmanskost med influenser från Asien, Sydamerika och Europa, så räkna med många spännande smaker. Ostbricka med Brie de Meaux, ostarnas konung, Comté, den kända franska alposten, Bleu d'Auvergne, blåmögelost och fikon- och päronmarmelad med fina tunna franska ostkex. Priserna är humana, och den som vill kan även få hjälp med serveringspersonal, baristas, bartenders samt hyra porslin och espressomaskin - eller en hel foodtruck. Brie de Meaux, Ostarnas konung, Saint Maure de Touriane, en ljuvlig mjuk getost, Chèvre d'or, Tomme de Savoie, Forme d'Ambert och Bleu d'Auvergne, Roquefort - blåmögelostar med olika karaktär och historia, som alla smälter i munnen! Serveras i liten burk mjölk, ägg, gluten, nötter Pris per person 215 kr Minimum 20 personer Vegetarisk buffé Grönsallad med färsk papaya Lime- och korianderdressing Citrusmarinerade haricots verts med salladslök och vaxbönor Quesadilla med säsongens grönsaker och lagrad ost mjölk, gluten Frisk avokado- och youghurtcrème. Företaget har ett showroom på Karlavägen där man kan titta på en del av utbudet (bland annat visas olika stolsmodeller) och låta sig inspireras i planeringen. Från franska maträtter och specialiteter, utsökta terriner, och ank- och gåslever till macarons och choklad från Perigord. Blueberry Modernt och inspirerande hälsokoncept Take away och catering för kontoret eller hemma-minglet är hos Blueberry både hälsosamt och som godis för ögonen.

Utkörning Leverans inom 55 minuter eller på förbeställd tid. Leverans inom 55 minuter gäller då catering restaurangen och leverans-adressen ligger inom samma ort. Att hitta billig catering i, stockholm är inte alltid så lätt, men det finns faktiskt många riktigt prisvärda alternativ när det är dags för hemmamingel eller fest på kontoret. Catering av tapas i, stockholm, sthlm tapas cateringmenyer i olika prisklasser Vi har satt samman 4 olika och härliga tapasmenyer som ska passa ditt behov av catering.

Elite hotel stockholm karta, Granit forumgallerian uppsala,


Sitemap