Last news

Hör av dig så tar vi en förutsättningslös diskussion. In general I have read Mouffe before for her theorization of agonistic public space, and thats why I picked up this text now in Stockholm. Logga..
Read more
Maria och Olle, diskussionerna om cykelleden på Öland fortsätter. Hoppet ute för daglig verksamhet på bondgård. Vad köpte du för din första lön? Undrar sändande förmiddagsprogramledare, Bengt Grafström. Jag ska be att få rekommendera mig, säger..
Read more

Stiftelsen stockholms nyföretagarcentrum


stiftelsen stockholms nyföretagarcentrum

det gäller tillgängligheten utmed Storgatan det tycker Claes Lindell (S) är bra. Omfattande skadegörelse i centrala Aneby Tidigt på mirum galleria norrköping naglar söndagsmorgonen vid 04-tiden har två ynglingar i åldern 15-18 år gått bärsärkagång i centrala Aneby. Föreningen var en av tio i landet som utsågs till Årets Förening. Vittne grep tjuv på Storgatan Vid.30-tiden på fredagsmorgonen har vittnen hört ett skyltfönster krossas till en butik på Storgatan, GC Store, och ringt till polisen. Socialdemokraterna vill satsa på framtiden Istället för att spara 28 miljoner kronor i 2013-års budgetförslag vilket är majoritetens förslag vill Socialdemokraterna använda pengarna. Nu är sammanlagt 13 rum avstängda tills dess att en besiktning är gjord. Blivande folkmusikanter på spelmansläger i Gransnäs För fjärde året i rad anordnande Smålands Spelmansförbund ett folkmusikläger för ungdomar på Gransnäs ungdomsgård. Trafikhinder på 32:an Trafikverket går ut med en varning om stor påverkan på trafikflödet på riksväg 32 mellan Sommen och Tranås. Villabrand i Forsnäs Vid 12-tiden på torsdagen larmades räddningstjänsten till en villabrand i Forsnäs i Ydre kommun. Wilander får nytt förtroende Anders Wilander får nytt förtroende som kommunstyrelsens ordförande. Stor polisinsats när misstänkt greps Vid 14-tiden i dag, onsdag, grep polisen en person i samband med en större polisinsats i Tranås.

Poster stockholms skärgård, Stockholms stadion platser under tak, Stockholms världsmusikfestivaler, Socionomprogrammet stockholms universitet antagningspoäng,

Polis tillkallades - fotbollsturnering urartade Fotboll, kärlek och gemenskap. Taif ger sitt stöd till Cancerfonden På söndag 20 november slår taif Hockey ett slag för Cancerfonden. Nu räckte inte tre TFF-poäng för nå kvalspel mot fotbollstrean, då argaste konkurrenten runt strecket Högsby vann i sista omgången med hela 5-0. Drograttfylleri Vid 11-tiden på fredagen stoppade polis en personbil på Säbyvägen i Tranås. 15-åring misstänks för mordbrand på skola En förundersökning har inletts mot en 15-årig pojke i Aneby som nu misstänks för grov mordbrand. Och vem kan då vara en bättre föredragshållare än Carl Jan Granqvist. Detta beslutade socialnämnden vid sitt senaste sammanträde. En man har fallit ned från ett hustak.


Sitemap