Last news

26 De flesta är ganska små men fyra sjöar, Mälaren, Erken, Yngern och Skedviken, är större än. Noter redigera redigera wikitext Landareal per tätort, folkmängd och invånare per kvadratkilometer. Större delen av person- och godstrafiken mellan..
Read more
Det kan man inte göra med Meissenporslin och Rosenthalserviser. . Jag är inte sakkunnig så jag kan inte avgöra om bästa låten vann. Eftersnack, idag känns det lite dagen efter. Ingenting är längre som förut och..
Read more

Zara home stockholm drottninggatan öppettider


zara home stockholm drottninggatan öppettider

både smärtsam och kladdig. Vaxet måste nå en önskvärd temperatur och efter det smetas vaxet ut på området som ska rensas från hår. Vaxning är en ganska smärtsam hårborttagningsmetod men ger ett långvarigt och hållbart resultat i upp till fyra veckor. Efter detta applicerar man ett vaxpapper och trycker fast det med samma metod som de färdiga vaxremsorna. Detta för att hårrötterna blir försvagade och dör. Har man otur kan hårstråna som växer ut efter en vaxning börja växa inåt istället. På så vis rycker du bort den åt motsatt håll, rakt ut och mothårs, vilket gör vaxningen som effektivast. När man vaxar benen bör man alltid trycka fast vaxremsor med en handrörelse som slätar ut remsan längs med håren. På så vis aktiveras det kalla vaxet som sitter fast på remsorna. Detta för att håren inte kan vara för korta, eftersom de då inte fastnar på vaxremsan. Ofta återstår en del hårstrån trots att man varit duktig och ryckt på rätt sätt.

Sedan drar man bort remsan och förhoppningsvis ska det mesta håret ha försvunnit. Men det är inget söl som gäller vaxar man måste man se till att våga rycka ordentligt eftersom det kan bli många hårstrån kvar om du fuskar och inte gör det ordentligt. Ett alternativ till färdiga vaxremsor är vax i en burk som blir flytande när man värmer burken i ett hett vattenbad. Därefter är det bara att klistra remsan på området du vill få håret avlägsnat på och trycka fast den. Detta undviks lättast genom att torrborsta huden efteråt eller peela huden regelbundet. Nackdelen är att håret måste sparas ut några millimeter efter vaxningsperioden innan man kan vaxa benen igen.

Tyvärr är vax i burk en väldigt kladdig procedur och innebär mer arbete än vid färdigköpta remsor. Fler fördelar med att vaxa bort håret är att hårstråets hela rot försvinner med vaxet och på så vis kommer färre och färre hårstrån växa tillbaka. Du kan numera köpa enklare och behändiga vaxremsor där man slipper kladdet genom att gnugga remsorna varma. För att slippa den otäcka smärtan vid vaxning kan det hjälpa att ta en värktablett någon timme innan utförandet. Det är alltså aldrig samma hårstrån som försvinner när man vaxar benen. Håret på kroppen har olika växtfaser, en del där de växer och en del där de ligger och avvaktar.

Herrgård stockholm spa, Ica mobilia malmö öppettider, Akut psykiatri stockholm st göran,


Sitemap