Last news

Företag, mässlokal eller arrangör, glömt lösenordet? Själva byggkontraktet för det 36 våningar höga huset är värt 1,5 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande. Vi ser fram emot en mässa som kommer bjuda på både nytta och nöje...
Read more
Det är ett språkets helgdagsord, som inte bör användas i tid och otid. Skogen susar 17 Ömma tvådde händerna i del signade vattnet sig pa Oyda. Skomakaren sitter late stolt vid sin pryl, ivrig att forfärdiga..
Read more

Bio grand i stockholm program


bio grand i stockholm program

3 44 platser, salongen har 8 rader. Check your phone to view the link now! Vi vill skapa en vuxnare filmupplevelse. Vi tänker att det handlar om bra film, ett glas vin före eller efter föreställningen och sköna fåtöljer. 3D-modell av Capitol salong 1, vi kommer bygga två större salonger med komfortabla fåtöljer och små bord där man både kan ta med sig ett glas vin och enklare rätter in i biografen. För att kunna erbjuda Stockholmspubliken ett efterlängtat tillskott och något utöver det vanliga behöver vi ert stöd, och som tack för hjälpen har vi tagit fram riktigt fina förmåner för alla plånböcker. Gång finns på båda sidorna av salongen. 3 3 3 till er alla (gick live.49 den 2 jan, uppnått 12 januari.57). Under NonStop Dox världens bästa dokumentärer som Weiner, Searching for Sugarman och Im Not Your Negro och under NonStop Timeless-etiketten får tidlösa klassiker som Den blå filmen, Orlando, Querelle, En alldeles särskild dag, Nattportieren, Diktatorn och Det ljuva livet nypremiär på biograf.

Biograflista för Stockholm
Klima Uppsala: Wetter, Klimatabelle & Klimadiagramm für

Filmdistributörerna NonStop Entertainment och Njutafilms bygger om Capitol till en modern kvartersbiograf med tre (förhoppningsvis fyra) salonger av internationellt snitt. 90 år senare har Capitol hunnit byta namn två gånger, först till Ribo och sedan till Ri-tvåan. 1.750.000 - Vi ställer in en flygel och kittar salong 1 för stumfilmskonserter. Salongen har 5 rader. Adress: Sveavägen, stockholm, för konferenser ring. John A Bergendahl tillsammans med arkitekterna Hög Morssing som även stod bakom biografen och fastigheten som numera är Folkoperan. Våra biografer är kontantfria. Efter stängningen som biograf 1986 har lokalen använts som teater, tv-studio och replokal. Salong 1 211 platser, salongen har 11 rader. Hösten 2017 öppnar den fullt ombyggd och restaurerad som biograf igen. Salong 2 101 platser, salongen har 6 rader. Vårt första stretch goal.


Sitemap