Last news

The inclusion of any links does not necessarily imply a recommendation or endorse the views expressed within them. För frågor och synpunkter kontakta Medborgarcenter på telefon. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und..
Read more
Varken höger- eller vänsterblocket fick stöd i kongressvalet i december 2015 och regeringsbildningen förväntades bli besvärlig. Stämningen är magisk och har du inte sett en påskprocession, rekommenderar jag varmt att åka in till Torrevieja och..
Read more

Sverige bordtennis vm 2018


sverige bordtennis vm 2018

nådde samma höjder som vid gårdagskvällens 3-0-vinst mot England då det kokade. Semifinalen spelades redan.00 på begäran av kineserna. Jag missade för mycket i öppet spel. Efter drygt två timmars spel var ännu en kinesisk finalplats klar och det svenska VM-äventyret över för den här gången. Kristian Karlsson var heltänd mot världsettan Fan Zhendong och hade en setboll vid 10-9 i det första setet och tog sedan andra med 11-8 efter att ha förvaltat sin första setboll. Fan Zhendong strök under detta. Efter det tryckte Fan Zhendong gasen i botten de avslutande två seten och spelade felfri bordtennis då han bara släppte fem poäng.

Jag spelade väldigt bra i de två första seten och fick matchen dit jag ville, men jag har inte mycket att sätta emot i de sista. I mästerskapen spelades lagtävlingar i ett divisionssystem där vinnaren i högsta divisionen blev världsmästare. Men så hade också Kristian Karlsson, Mattias Karlsson, Jon Persson, Anton Källberg och Truls Möregardh tagit Sveriges första VM-medalj sedan 2004.

Sverige har förlorat mot toppseddade Tyskland och Kina, som är det bästa laget, säger SVT:s expert Jörgen Persson efter Sveriges första VM-medalj på. Matcherna, Sverige Kina 0-3: Mattias Karlsson Ma Long 0-3 (6-11,5-11,11-13). De deltagande lagen delades in i tre divisioner (om vardera 24 lag) för både herrar och damer. Peking ligger exempelvis sex timmar före så där var klockan.00 när matchen startade. Läst istoriska beslutet: Förenat Korea till semifinal. Jag lyckades inte förvalta min setboll. Det är det som kineserna är så bra på, sade Carlsson och förklarade att hans spelare måste höja svårighetsgraden på allt om man ska närma sig Kina ytterligare redan inför OS i Tokyo om två. Han var för stark i de två sista seten och vann några otroliga bollar. Han konstaterade att Sverige till skillnad från i VM-kvartsfinalen för två år sedan lyckades ta ett set av Kina den här gången.

Sverige bordtennis vm 2018
sverige bordtennis vm 2018


Sitemap