Last news

We hope you will find the reviews helpful when planning your next trip with. 178 rooms, including family rooms, business-friendly rooms and suites, all featuring flatscreen televisions and free high-speed WiFi. Pets allowed (no fees) Parking..
Read more
picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, next Page. Elaka tungor har kallat Kvarteret Viktoria för det finlandssvenska ghettot men vi identifierar oss inte..
Read more

Tidbloms Hotel Göteborg


tidbloms Hotel Göteborg

belöningar, poäng, eller kredit i samband med ditt BWR-medlemskap och. Du godkänner att vi kan komma att delge din personliga information med BWI:s underställda företag, så att de kan använda denna personliga information för de syften som beskrivs i denna policy. Läs det kompletta BWR Program Terms And Conditions. Du bör alltid noggrant läsa igenom reglerna för varje marknadsföring (om det finns några) som du deltar i, eftersom dessa kan innehålla viktig ytterligare information om hur BWI använder din personliga information. Att samla in IP-adresser är standardförfarande på internet och görs automatiskt av många hemsidor. Vi kommer att sträva efter att försöka uppfylla din önskan så snabbt som är rimligt möjligt. För de kompletta villkoren för Best Western Travel Card,.

Clarion hotel sign öppettider, Igoogled Göteborg,

Att delta i denna typ av marknadsföring är helt frivilligt, och du kan välja huruvida du vill delge din personliga information eller inte. Om du upplever att BWI har misskött din personliga information på ett sätt så att det bryter mot skölden för skydd av privatlivet i EU och USA, var vänlig kontakta BWI genom kundserviceavdelningen och beskriv din klagan skriftligen. Personlig information SOM VI samlar. Normalt sett ber vi dig om en viss typ av personlig information när du väljer att delta eller redan deltar i denna typ av marknadsföring, och vid den händelse att du vinner ett pris. Att delta i en undersökning och att besvara ett frågeformulär är helt frivilligt. Best Western Travel Card. För att hantera och skicka ett Best Western Travel Card. När du navigerar på Siten så tillåter du att vi och våra tjänsteleverantörer kan hämta in särskild icke-personlig information, så som din datortyp (Windows eller Macintosh skärmupplösning, OS-version, internetläsare, och internetläsarversion genom att använda automatiserad datainsamlingsteknik.

Hotell Best Westerntidbloms Hotel Göteborg

Esn Göteborg
Viktoriabron göteborg


Sitemap