Last news

Hittar du inte svaret på din fråga här? I stadskärnan finns flera offentliga toaletter. 10-13 23:e lördag, midsommardagen Stängt juli: Vecka 27, 28, 29 och 30 måndag-fredag kl. 10-18 6:e lördag, trettondagen, stängt. 12-18 Vecka 49..
Read more
Granitas har sitt ursprung i Sicilien och serveras ofta mellan måltiderna som en gommenrengöring. Granita, granitas är en krusig, frusen efterrätt gjord främst med socker och vatten. Njut av grönskande parker mitt i staden, ta del..
Read more

Synsam stockholm sergels torg


synsam stockholm sergels torg

Butik Synsam I Stockholm, Sergelarkaden 12-14, skriva oss dina kommentarer och förslag. Vår kunniga personal ger dig inte bara en professionell synundersökning utan du kan också få hjälp av våra diplomerade glasögonstylister för att hitta bågarna som passar just dig. Vi har ansträngt sig för att se till att vi har uppgifter om alla Butiker är uppdaterade. Hos oss hittar du allt du behöver för dina ögon: glasögon, solglasögon, kontaktlinser och linsvätskor. Söndag 23 sep 11:00 - 17:00. Samtidigt stärker vi vår position i city, säger Linda Härlin, informationsansvarig på Synsam. Till exempel syns det senaste samarbetet med bågar från svenska E E Glasses i butikens utbud. Nu öppen till 17:00, dag Öppettider Stängningstid, break,., nonstop,., nonstop,., nonstop,., nonstop,., nonstop.

Välkommen till Synoptik på Drottninggatan. Vi har ett stort urval av glasögonbågar, i alla prisklasser. Vi är rikstäckande med cirka 160 butiker. Hos oss möts du av ett kvalitetssortiment bra hudläkare stockholm rosacea av glasögon, linser och solglasögon från världens ledande varumärken och leverantörer och en service- och kunskapsnivå av högsta klass. Butikssortimentet som är anpassat för att tilltala dem som passerar Plattan varje dag, innehåller både klassiska lyxmärken och spännande, nya varumärken för designintresserade Stockholmare. Synsam ingår i Synsam Nordic med cirka 400 butiker och en omsättning på SEKm 3000.

Claes lundström stockholm
Avonova 112 38 stockholm
Shopping stockholm centrum


Sitemap