Last news

Lund, skånes, klätterklubb, skånes klätterklubb c/o Östratorngården Östra Torngatan Lund Climbing wall 7,5m high, 7-8 ropes and about same amount of bouldering, linköping, hangaren / 350 square meters climbing wall, 14 meters high. Göteborg, high Sport..
Read more
Om du dricker ett sött rött vin som inte är ett dessertvin eller från ett märke som är känt för sina söta viner så bör du vara uppmärksam, då detta inte är någonting som bör förekomma...
Read more

Självförsvarskurs stockholm


självförsvarskurs stockholm

ej i kursavgiften. Instruktörerna är utbildade och licensierade av Svenska Budo- och Kampsportsförbundet. Kylskåp och mikrovågsugn finns i lokalen för de som vill ta med sig lunch och värma på plats. En grupp erfarna pedagoger med ändamålsenlig auktoritet. Sammantaget finns stor erfarenhet av att hantera och bemöta människor som utsatts för våld eller övergrepp. Den här kursen var verkligen superbra! Kurstillfällen (september 2018) fullt, kursen är fördelad på två lördagar. Saturday 17 November 2018 9:00.

Självförsvarsskolan - Krav Maga nödvärn - Börja träna idag
Självförsvarskurs för kvinnor - Självförsvarsskolan Sverige - Facebook
Sjlvfrsvarskurs stockholm tjejer - PDF
Självförsvar för tjejer - Stockholm Krav Maga Center

Och som deltagare är du naturligtvis försäkrad. Överflytt medges endast en gång och under förutsättning att detta meddelas senast 2 veckor innan kurstillfället. För att boka plats klickar du på biljettlänken eller besöker. Flera har även mångårig bakgrund inom kampsporter som MMA och boxning. Det finns gott om restauranger i närområdet. Du når oss via e-post, telefon eller messenger. Lördagen 17 november arrangeras en intensiv heldag som riktar sig till tjejer och kvinnor i alla åldrar. För mer information om Realistiskt självförsvar för kvinnor, kontakta eller ring.

Självförsvarskurs stockholm
självförsvarskurs stockholm

Lunda hostel stockholm, Mikrobryggeri mässa stockholm, Varg i stockholms skärgård karta utö,


Sitemap