Last news

Annkie Hasselkrantz från Hedby (Djura) följde upp sin utställning hon nyligen visat i Hedby bystuga. Ragnar Nyberg, vinnare i Dala digitalsalongens tävling för bildspel, avslutade med ett nostalgiskt bildspel från Moje och Gagnef. Der Name: Joshua..
Read more
Vi ska också var och en fundera på var vi själva vill vara på internet och det kräver att vi lär oss mer om olika plattformar och grupper. Dagligen möter vi människor i våra bibliotek som..
Read more

News55 seniorevent göteborg


news55 seniorevent göteborg

Amerikanska senatorer vill att USA tar krafttag mot Saudiarabien efter mordet på journalisten Jamal. Trots förbud förekommer trålfiske i skyddade havsområden. Visa det för dina besökare! Home, evenemang, news55 Seniorevent, Göteborg 4-5 sep, var: Eriksbergshallen, Maskingatan Göteborg. Det kommer även finnas möjlighet att få mer information berwaldhallen, stockholm sjunger om mässans medarrangörer, pensionärsorganisationerna PRO och SPF Seniorerna.

News55 seniorevent göteborg
news55 seniorevent göteborg

Bodil Jönsson gästade News55 Seniorevent i Hässleholm. Vi bjuder på en intensiv dag fylld av glädje och inspiration för kommunens alla 55-plussare ser framemot en mässa som kommer bjuda på både nytta och nöje. News55 seniorevent är redan idag etablerat på över 30 orter i Sverige och det är mycket spännande att vara delaktig i en verksamhet som över tiden både utvecklas, förnyas och vitaliseras! News55 - 16 aug. När: 04 september 2017. News55 - 08 nov. Annons, hitta oss på Facebook, mÄsserbjudanden, se alla mässerbjudanden.

News55 Seniorevent, lindholmen Conference Centre, Göteborg 27 - 28 augusti Öppettider, seniorevent. Göteborg 2018 För fjärde året i rad arrangeras en mässa för seniorer. Här bjuds det på engagerade utställare, intressanta föreläsningar och paneldiskussioner från scen.


Sitemap